Speedheat Nederland B.V.

0

Speedheat levert en installeert al 25 jaar elektrische vloerverwarming, dekverwarming en raamprofielverwarming in de scheepvaart.
Speedheat is veilig, betrouwbaar, flexibel, dun en warmt zeer snel op. Speedheat voldoet aan kwaliteitsnormen volgens de CE en ISO 9001:2008. Speedheat is dan ook dé verwarming voor aan Boord!

Speedheat Nederland B.V.
Dr. Huizingastraat 28-C
4507 AB Schoondijke
Nederland
Tel.: 0117-401500 / 06-20250729
E-mail: info@speedheat.nl

 

Elektrische vloerverwarming van Speedheat

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische Infrarood (vloer)verwarming. Met slimme Speedheat klokthermostaten in ieder apart vertrek geniet u van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw dagritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt alleen de vertrekken  waar u bent!
LEES MEER OVER DUURZAAM MET ENERGIE OMGAAN

Voordelen van infraroodverwarming

Infraroodverwarming verwarmt ons net als de zon. Deze warmte verplaatst zich niet via de circulatie van warme lucht (zoals bij radiatoren of convectoren), maar wordt direct opgenomen door objecten en ook ons eigen lichaam; het is gezonder en voelt behaaglijker. We zetten de thermostaat gemiddeld zelfs 2 graden lager, waarmee we zo’n 14% energie besparen!
LEES MEER OVER INFRAROODVERWARMING

De unieke eigenschappen van Speedheat

Speedheat is 100% elektrische verwarming van slechts 1 mm dun. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie, voor vloeren en wanden! Als vloerverwarming wordt het bovenop de isolatielaag en zo dicht mogelijk onder de vloerbedekking (tapijt, parket, tegels etc.) aangelegd. Het reageert flexibel op de warmtevraag, warmt tot 15x sneller op dan traditionele vloerverwarming en geeft precies de gewenste warmte af. Testen wijzen uit: 100% warmte-efficiënt, maximaal rendement!*
LEES MEER OVER SPEEDHEAT

Opgenomen in databank BCRG (voorheen ISSO)

Speedheat is sinds oktober 2015 als eerste en enige elektrische vloerverwarming opgenomen in de database van het Bureau College Registratie Gelijkwaardigheid, afgekort BCRG (voorheen ISSO). Dit betekent dat wij nu en in de toekomst voldoen aan de steeds hoger wordende normen van het Bouwbesluit voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Technisch gezien betekent het dat Speedheat de enige elektrische infraroodverwarming is waarvan de energieprestatie kan worden berekend met gelijkwaardigheid verklaring voor de benodigde EPC van uw bouwproject.
LEES MEER OVER BCRG

All-electric bouwen met Speedheat

All-electric is een ruim begrip. Kort gezegd:  een woning heeft alleen nog elektriciteit en geen gasvoorziening meer. Er zijn veel manieren om all-electric te bouwen en te verwarmen. Zo wordt er wel gekozen voor een warmtepomp (die 24u/dag draait en elektriciteit verbruikt) om het water te verwarmen in een  conventioneel vloerverwarmingssysteem.  De vraag is: waarom zou je water rondpompen als je elektriciteit zonder verlies kunt omzetten in warmte? Speedheat elektrische infraroodverwarming is van nature all-electric en sluit naadloos aan op alternatieve manieren van energie opwekking als duurzame wind- en zonne-energie. Energie die u zelf in de hand heeft!
LEES MEER OVER ALL-ELECTRIC

Geïnteresseerd in onze warmte oplossing voor bij u aan boord, bel ons dan via +31 (0)117 – 401 500.

Article bottom ad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.